1. Hoeveel zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn per land verschillend. Hieronder vind u het overzicht:

Wij maken gebruik van de services van BPOST voor bestellingen in België en DPD voor bestellingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

België: Gratis Verzending
Nederland: Gratis Verzending
Duitsland / Frankrijk :  €12,95

2. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Al onze producten die op de website staan hebben wij op voorraad. Wij streven erna uw bestelling te versturen binnen 3 werkdagen.
Op de dag van verzenden ontvangt u een e-mail met de track en trace code zodat u het pakket kunt volgen.

3. Niet thuis?

Allereerst zal de chauffeur trachten uw zending door een buur in ontvangst te laten nemen. Indien uw pakket niet bij een buur kan worden afgeleverd, zal de chauffeir een bericht van aanbieding achterlaten en het pakket bij het dichtstbijgelegen depot afleveren.

In elk geval laat de chauffeur altijd een bericht van aanbieding voor de bestemmeling achter. Jij of iemand anders kan het pakje binnen 7 kalenderdagen afhalen in het Afhaalpunt vermeld op het Afwezigheidsbericht. Is dit niet het geval, dan wordt het pakket retour gestuurd naar de afzender.

De verzendkosten om het pakket opnieuw te versturen brengen wij dan extra in rekening.

4. Laten bezorgen op een ander adres?
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. Let op: het is niet mogelijk om het pakket te laten bezorgen op een postbus nummer.